Estètica i teràpies Mercè

Serveis d'aparatologia


La fisioterapeuta del centre d'estètica realitzarà una valoració i exploració inicial per un tractament personalitzat i adient a les necessitats de cada persona. Són sessions de 30 minuts o d’1hora amb la possibilitat d’agafar bonus, es requereix diverses sessions per obtenir un bon resultat. 

     MASSATGE TERAPÈUTIC

Utilització de diverses tècniques manuals: mobilitzacions, estiraments, massatge, etc, per tal de millorar i prevenir  la fatiga muscular o les contractures. Indicat per tractar tot tipus de dolències o simplement per prevenir-les i tenir cura del nostre cos. Buscant un equilibri global del cos. Adient per cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, ciàtiques, mals de caps, migranyes....

     TERÀPIA MANUAL DEL VENTRE

Utilització de diverses tècniques manuals en el ventre i el diafragma: massatge, alliberació de diafragama, etc, per tal de millorar la funcionalitat dels òrgans abdominals. Indicat per tractar restrenyiment, tensions abdominals, fatiga…

     DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Especialitat del massatge que actua directament sobre el sistema limfàtic, responsable d’eliminar toxines. El drenatge limfàtic estimula la circulació afavorint la sortida de líquids amb toxines, disminueix la inflamació, dolor i símptomes de la mala circulació. Indicat per llocs localitzats amb inflamació com poden ser les cames i braços.


La depilació laser és la millor solució per eliminar el pèl definitivament.

El Làser, per eliminar el pèl, actua de la següent manera: el pèl contè melanina, que és lo que dona el color. Quant la fas de  la llum, amb una determinada llum longitud d'ona i intensitat, interacciona amb el pèl, l'energia lumínica aplicada és absorbida per la melanina, transformant-se en calor. Això és lo que es coneix com a foto dermis selectiva, produint la destrucció del bulb pilós sense afectar els teixits adjacents. Com el làser només actua sobra les zones fosques per la melanina, no és eficient per el pèl blanc o molt clar. 


La pressoteràpia és un mètode terapèutic molt utilitzat en estètica i fisioteràpia per al drenatge i reducció dels edemes venosos i limfàtics.
Consisteix en la realització d'un massatge automatitzat, que es caracteritza per l'aplicació de pressió positiva en sentit ascendent sobre les extremitats del cos de forma contínua, buscant un estímul circulatori, el que provoca un drenatge limfàtic.

La pressoteràpia està indicada per a pacients amb edemes venosos i limfàtics, cel · lulitis i trastorns deguts a alteracions circulatòries, així com per eliminar toxines i greixos i modelar la silueta. També és altament recomanable durant els embarassos per evitar la sensació de pesadesa i inflor a les cames, així com en el post part.

Resultats obtinguts:

- Ajuda a eliminar la cel·lulitis i els cúmuls de greix
- Millora dels edemes
- Pèrdua de volum
- Disminució de la sensació de cames cansades
- Sensació de benestar general


Mentre arriba l'estiu en plena operació bikini, busquem solucions efectives per acabar els quilos de més, i sobra tot, millorar l'aspecte de la teva pell.

Una de les últimes novetats per modelar la nostra silueta és la cavitació. La cavitació és un mètode que aconsegueix eliminar el tipus de grassa que no aconseguim que marxi a base de dietes. Dona resultats visibles des de la primera sessió, és una tècnica invasiva que dona resultats immediats.  Actua sobra els dipòsits de grassa localitzada alliberant la grassa acumulada. És un rodillo intel·ligent que genera microbombolles de buit de forma controlada, aquestes produeixen l'anomenada cavitació, que són ones ultrasòniques modulades en múltiples freqüències. Aquestes micobombolles tenen un efecte de succió en el teixit conjuntiu, que és on es troba la grassa, destruint la cèl·lula adiposa des del seu interior. És a dir, les ones generades per el rodillo xoquen contra les cèl·lules adiposes destruint la seu membrana i allibera la grassa. 


CRIOLIPOSIS

La Crioloposis és un nou procediment no invasiu que administra fred de forma controlada per reduir els adipositats i grassa localitzada, de manera suau i efectiva, obtinguen resultats visibles i naturals en les àrees a tractar.

S'utilitza una tecnologia de fred avançada que elimina les cèl·lules grasses de forma selectiva, sense agulles, ni incisions, ni necessitat d'anestèsia o medicaments per el dolor, ni tampoc de recuperació. L'explosió del fred fa que les cèl·lules grasses comencin el seu procés natural d'eliminació, el qual resulta en una reducció gradual de la capa grassa. Les cèl·lules de la capa grassa s'eliminen suaument a través del metabolisme,  de la mateixa manera que fent dieta. El tractament té una durada de mitja a dos hores depenent de  la zona i el tamany a tractar. La tècnica de la massoteràpia virtual ofereix tots els beneficis de la massoteràpia convencional prescindint d'agulles i sense produir dolor. És un tractament que serveis per: la cel·lulitis, reductor, reafirmant, envelliment o estries.

La tecnologia de la massoteràpia virtual està basada en la electrodifusió per ones electromagnètiques que durant uns segons altera les membranes cel·lulars, de forma que els principis actius penetren directament a les cèl·lules. D'aquesta manera és possible aplicar els principis actius concentrats a la capa cutània i profunditat correcta.  El procediment dura aproximadament 35 minuts i es necessita un mínim de 12 sessions, depenent de la necessitat de cada client.

Les substàncies empleades són fucus, cafeïna, carnitina, castany, fosfati-te-la, àcid hialurònic i aloe. Pot dipositar-se a 1cm el 99%del producte i fins un 6 cm el 65%. Les àrees aplicades són: cara interior de la cuixa, panxell, abdomen i flancs.


REIKI és una paraula d'origen japonès i consta de dues síl·labes: "Rei", que significa Energia Universal i "Ki", que significa Força Vital.
Així doncs, etimològicament, Reiki és l'Energia Universal guiada espiritualment.

REIKI és un sistema de sensació i reequilibri energètic en base a l'Energia Universal i en contacte amb la nostra essència superior.
És un mètode terapèutic molt efectiu per obrir la connexió amb el nostre Jo Superior, eliminar l'estrès i l'angoixa de la vida moderna, recuperar la pau i l'harmonia, millorar la salut, així com desenvolupar la prosperitat , fomentar el creixement i el benestar a tots els nivells: físic, emocional i espiritual. 

 

C/Ponent, 8 • 17142 Verges Telf:619905335

C/Espolla, 4 • 17751 St.Climent Sescebes • Telf:661179810

Estetica Merce

Estètica i teràpies Merce

Estètica Verges

Centre Estètica Verges

Centre Estètica Mercè Verges

Estètica Mercè Verges

Depilacions Verges

Tractaments estètica emporda

Centro Estetica Merce

Estética y terapias Merce

estética Verges

Centro Estética Verges

Centro Estética Merced Verges

Estética Merced Verges

Depilaciones Verges

Alt emporda

Depilacions Alt empordà

Kobido

QUANTUM RESONANCE MAGNETIC ANALYZER

Sistema Cuántico Bio-eléctrico

Quantum Resonance Magnetic Analyzer

Analitzador del Cos Humà

Alt emporda

Depilaciones Alto Empordà

Kobido

QUANTUM Resonance MAGNETIC ANALYZER

Sistema Cuántico Bio-eléctrico

Quantum Resonance Magnetic Analyzer

Analizador del Cuerpo Humano


Tractaments estètica Merce

Serveis  estètica Merce

Massatges Verges

servei d'estètica

Tractaments d'estètica baix emporda

Tractaments d'estètica Merce baix emporda

Tratamientos estética ampurdan

Tratamientos estética Merce

Servicios estética Merce

masajes Verges

servicio de estética

Tratamientos de estética bajo ampurdan

Tratamientos de estética Merce bajo ampurdanEstetica Merce

Estètica i teràpies Merce

Estètica Sant Climet

Centre Estètica Sant Climet

Centre Estètica Mercè Sant Climet

Estètica Mercè Sant Climet

Depilacions Sant Climet

Estética y terapias Merce

Estética San Climet

Centro Estética San Climet

Centro Estética Merced San Climet

Estética Merced San Climet

Depilaciones San Climet


Tractaments estètica emporda

Tractaments estètica Merce

Serveis  estètica Merce

Massatges Sant Climet

Servei d'estètica

Tractaments d'estètica Alt emporda

Tractaments d'estètica Merce

Tratamientos estética ampurdan

Tratamientos estética Merce

Servicios estética Merce

Masajes San Climet

Servicio de estética

Tratamientos de estética Alto ampurdan

Tratamientos de estética Merce